«Мені тепер тільки в армію»: росіяни під час обстрілу Херсона вбили дружину і доньку спортивного лікаря

«Мені тепер тільки в армію»: росіяни під час обстрілу Херсона вбили дружину і доньку спортивного лікаря

Російські окупанти знову обстріляли Херсон. В результаті «прильотів» загинули матір та донька. Вони загинули на місці. А вбитий горем батько вирішив піти в ЗСУ, щоб помститися за свою родину ворогу.

 Про обстріл повідомили в Херсонської ОВА.

Відомо, що загиблими в результаті артилерійського обстрілу виявилися дочка і мати. Їм було всього 28 і 48 років відповідно. Варто відзначити, що «прильоти» відбулися біля місцевого навчального закладу.

Пізніше в Херсонської обласної асоціації футболу повідомили, що без дружини і дочки в одну хвилину залишився спортивний лікар Володимир Дудка, який працював в декількох футбольних клубах. Російські окупанти відібрали у нього сім'ю.

«З глибоким сумом повідомляємо, що наш футбольний товариш, спортивний лікар, фізіотерапевт, який працював у таких футбольних клубах, як МФК "Кристал" Херсон, "Таврія" Сімферополь, "Енергія" Нова Каховка та інших – Володимир Дудка, сьогодні втратив свою сім'ю. Під час чергового ворожого обстрілу, напередодні Великодня, російська артилерія вдарила по Таврійському мікрорайону міста біля освітнього закладу. Його дружина і дочка трагічно загинули, отримавши травми, несумісні з життям», - йдеться в повідомленні.

Після того, як російські окупанти залишили чоловіка без рідної доньки та коханої дружини, він тепер не бачить іншого, як йти на війну. Про це розповів начальник пресслужби Сил оборони Херсона Дмитро Плетенчук.

«Мені тепер лише в армію», - сказав Володимир.

Плетенчук додав, що найбільш мотивованими солдатами є ті, хто все втратив.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить