«Ми маємо поспівати разом»: «ТІК» зіграє благодійний концерт у Луцьку на підтримку військових

«Ми маємо поспівати разом»: «ТІК» зіграє благодійний концерт у Луцьку на підтримку військових

20 жовтня о 19:00 у розважальному центрі «Промінь» відбудеться благодійний концерт гурту «ТІК». Частина коштів від продажу квитків передадуть на потреби ЗСУ. 

Про це інформують організатори заходу. Вони закликають готуватися до концерту, який запалить усіх найпотужнішим бойовим українським духом, драйвом і незламним оптимізмом.

Будемо разом співати «Люби ти Україну», «Чорна хмара, біла хмара», «Олені», «Вчителька», «Апрєль», «Не цілуй», легендарну «Тихую», гімн України і всі ваші улюблені хіти з усіх альбомів гурту «ТІК»! Разом зібравшись на концерті «ТІК», ми допоможемо нашим захисникам, адже частина коштів із продажу квитків будуть передані на потреби найкращих у світі Героїв - ЗСУ, - йдеться у повідомленні.

Як зазначив соліст гурту Віктор Бронюк, під час війни кожний концерт, кожна зустріч, кожна мить разом - особливі.

Чому я хочу, щоб ви прийшли? Чесно, я дуже скучив! Давно всіх не бачив. Тож коли побачите афішу і слово із трьох букв, мається на увазі «ТІК», дивіться дату, місце, час і приходьте. Ми обов’язково маємо поспівати разом. До зустрічі у вашому місті! Чекаємо з нетерпінням, - каже співак.

 

Можливо зацікавить