Минулого тижня на Волині трапилося 17 пожеж, двічі займався торф

Минулого тижня на Волині трапилося 17 пожеж, двічі займався торф

Упродовж минулого тижня волинські рятувальники здійснили 28 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт, зокрема, ліквідували 17 пожеж, з них дві - в екосистемах.

Про це інформує ГУ ДСНС у Волинській області.

Як пише пресслужба, 30 липня о 19:30 рятувальники ліквідували пожежу торфу площею 0,4 гектари, а також сухотрав’я і чагарників площею 4 гектари, що виникла через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб в урочищі поблизу селища Заболоття Ковельського району. Ще одне загорання торфу загальною площею 0,5 гектари, яке виникло цього ж дня поблизу села Бихів Камінь-Каширського району, рятувальники гасили майже добу - пожежа ліквідована.

Окрім цього, на водних об’єктах загинула 1 людина (чоловік 1965 р.н., потонув на річці Стир поблизу села Боратина Луцького району).

Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС в області вилучено та знешкоджено 2 боєприпаси часів Другої Світової війни у Ковельському та Володимир-Волинському районах.

Минулого тижня на Волині трапилося 17 пожеж, двічі займався торфМинулого тижня на Волині трапилося 17 пожеж, двічі займався торфМинулого тижня на Волині трапилося 17 пожеж, двічі займався торфМинулого тижня на Волині трапилося 17 пожеж, двічі займався торф

Можливо зацікавить