Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народження

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народження

Митрополиту Луцькому і Волинському Михаїлу виповнилося 57 років.

У день свого народження, у вівторок, 9 травня митрополит відправив у кафедральному соборі Святої Трійці подячний молебень. Про це повідомили у Волинській єпархії Православної Церкви України.

Вітальне слово виголосив декан протоієрей Микола Нецькар, а владика подякував за спільну молитву та увагу. 

Окрім духовенства головного храму єпархії, у богослужінні взяли участь представники волинських монастирів, які також привітали архіпастиря.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народженняМитрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народженняМитрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народженняМитрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народженняМитрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народженняМитрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народженняМитрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народженняМитрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народженняМитрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народженняМитрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народженняМитрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначає день народження

Читайте також:

Можливо зацікавить