Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині

 Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині

У Ковелі митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив літургію в Димитрівському соборі з нагоди престольного празника.

Престольне свято відзначили у середу, 8 листопада. Про це повідомили у Волинській єпархії Православної Церкви України.

Разом із мтрополитом правили благочинний Свято-Димитрівського округу та настоятель собору протоієрей Анатолій Александрук, інше духовенство.

Активні парафіяни отримали відзнаки від 14-ї ОМБ імені Романа Великого за волонтерство і допомогу.

Храм заснували 1994 року. Тоді митрополит Луцький і Волинський Іоан (Боднарчук) освятив хреста на місці майбутньої церкви. У 1999 році розпочали зводити собор. Поки не було храму, богослужіння проводили в підсобному приміщенні. А 2003-го митрополит Яків (Панчук) освятив новозбудовану церкву і відправив першу літургію.

 Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині Митрополит Михаїл відвідав престольне свято у місті на Волині

Можливо зацікавить