На аптечки та рюкзаки для військових медиків: лучанка отримала 440 тисяч від Лото-Забави

На аптечки та рюкзаки для військових медиків: лучанка отримала 440 тисяч від Лото-Забави

Волонтерка з Луцька Тетяна Репницька отримала від лотореї Лото-Забава 440 тисяч гривень. Ці кошти лучанка спрямує на виготовлення аптечок і тактичних рюкзаків для військових медиків. 

Про це жінка написала на своїй сторінці у фейсбуці

«Сьогодні проїздом у Києві і з особливою місією - отримати сертифікат на 440 000 гривень в прямому ефірі Лото-Забава, адже Технопарк Центр Медичних Інновацій переміг у голосуванні від благодійної лотереї «ДАР», - йдеться у дописі Тетяни Репницької.

Лучанка щиро подякувала усім, хто підтримав та проголосував за її команду, хто довіряє і знає, що «не підведемо».

«Тепер ще більше аптечок і тактичних рюкзаків для військових медиків зможемо відправити на передову», - наголосила волонтерка. 

На аптечки та рюкзаки для військових медиків: лучанка отримала 440 тисяч від Лото-ЗабавиНа аптечки та рюкзаки для військових медиків: лучанка отримала 440 тисяч від Лото-Забави

Нагадаємо, з перших днів війни стараннями Тетяни Репницької у Луцьку на базі культурно-розважального центру «Адреналін сіті» організували прихисток для біженців, влаштовують заняття із тактичної медицини, а для бійців на передову збирають аптечки, медицину, сухпайки. Більше про це - читайте в інтерв'ю. 

Можливо зацікавить