На автостанції у Луцьку будують кіоск. У міськраді пояснили чи законно

На автостанції у Луцьку будують кіоск. У міськраді пояснили чи законно

На території луцької автостанції №1, що на вулиці Конякіна, 39, розпочалися будівельні роботи на ділянці, яку Луцька міська рада торік дозволила продати підприємцю Юрію Геруну.

Фото будівництва виданню ВСН надіслали читачі.

Тоді підприємець придбав земельну ділянку площею 0,0472 гектара за 293 тисячі гривень і призначалася вона для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Наразі ж бізнесмен розпочав будівельні роботи на земельній ділянці.

Як повідомив ВСН директор департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Луцької міської ради Веніамін Туз, зведення тимчасової споруди відбувається зі всіма дозвільними документами. 

Нагадаємо, історія з цим підприємцем розпочалася ще у 2018 році, коли представники автостанції заявили про рейдерське захоплення землі Юрієм Геруном. Тоді звучали навіть погрози закрити автостанцію та перенести рейси на вулицю Львівську. Пізніше на автостанції під час виконання робіт людьми підприємця відбулася суперечка між ним та юристкою Оленою Черьомухою під час якої, за її словами, підприємець вдарив її кулаком в обличчя. Згодом через цей інцидент теж тривали суди, пише Волиньpost.

Пізніше Юрій Герун хотів замовити експертну грошову оцінку цієї земельної ділянки, але проти цього виступило керівництво автостанції. Тоді вони зауважили, що ділянка знаходиться на території автостанції №1 і щодо неї уже декілька років тривають судові баталії між ПрАТ «ВОПАС» та підприємцем.

Також підприємець тоді мав на автостанції пивний бар і магазин «Черемош», який торгував спиртними напоями, і знаходились вони тоді ще на орендованій ділянці.

На автостанції у Луцьку будують кіоск. У міськраді пояснили чи законноНа автостанції у Луцьку будують кіоск. У міськраді пояснили чи законноНа автостанції у Луцьку будують кіоск. У міськраді пояснили чи законноНа автостанції у Луцьку будують кіоск. У міськраді пояснили чи законно

Читайте також:

Можливо зацікавить