На бійні свиня вбила м’ясника, який збирався її зарізати

На бійні свиня вбила м’ясника, який збирався її зарізати

У Китаї 61-річний м'ясник помер, намагаючись вбити свиню, на промисловій бійні Sheung Shui, що на північній околиці китайського Гонконга.

Про це повідомляє CNN, посилаючись на поліцію міста.

Стало відомо, що працівник бійні збирався зарізати свиню.  Після того, як він вже її оглушив електрошокером, тварина несподівано отямилася, кинулася на чоловіка та повалила його на землю. В результаті чоловік отримав рану на лівій нозі від 40-сантиметрового тесака, що був у нього в руці.

Пораненого м'ясника знайшов його колега. Чоловіка відразу доставили до лікарні, але врятувати не змогли, констатувавши смерть.

 Правоохоронці повідомили, що причина його смерті достеменно не встановлена. А міське управління праці почало розслідування цього випадку.

«Ми завершимо розслідування якнайшвидше, щоб встановити причину інциденту. У разі порушення законодавства про охорону праці ми будемо вживати заходів відповідно до законодавства», – заявив представник відомства.

Міський відділ харчової та екологічної гігієни, що керує бійнями, висловив свої співчуття родині чоловіка.

Читати також:

  • У Південній Кореї офіційно підтвердили перший випадок, коли амеба, що поїдає мозок, вбила чоловіка.
  • 29 грудня 2022 року в одному з цирків  Леччі, що в Італії, сталася трагедія. Під час виступу дресирувальника та його підопічних – дорослих тигрів, один з них напав на чоловіка.

Можливо зацікавить