На Київщині син мера вдарив кулаком військового, який критикував владу. Відео

На Київщині син мера вдарив кулаком військового, який критикував владу. Відео

У Мережі з’явилося відео, де видно, як син мера міста Березань, що на Київщині, Володимира Тимченка вдарив військового. Поліція вже перевіряє цей факт.

 Про це повідомляє ТСН.

 Відомо, що інцидент стався на сесії Березанської міськради. Військовий, який приїхав додому у відпустку, нібито почав критикувати дії та рішення мера. 

На відео видно, як військовий підводиться і стає поряд з місцем, де сидить Тимченко, аби звернутися до міського голови. Але тут зі свого місця зривається син Тимченка та обзиває бійця «чучелом», а потім б’є його кулаком по обличчю.

У поліції повідомили, що вже розпочали за цим фактом досудове розслідування.

«Повідомляємо, що за фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень дізнавачі Броварського управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування (ч. 1 ст. 125 ККУ). Наразі правоохоронцями проводяться повна перевірка та слідчі дії», – повідомили правоохоронці.

Читайте також:

  • Кохану загиблого під Бахмутом «Да Вінчі» Аліну Михайлову, яка хотіла побути наодинці з ним на його могилі, зупинила поліція та почала перевірку через її нібито «п'яний вигляд».
  • Український військовослужбовець, що приїхав до Німеччини на реабілітацію, отримав серйозні пошкодження під час конфлікту в барі готелю у місті Франкфурт-на-Майні. Його кривдником називають охоронця готелю, який є представником одного з народів Кавказу. 

Можливо зацікавить