На Київщині впав гвинтокрил поблизу дитячого садочка: є загиблі

На Київщині впав гвинтокрил поблизу дитячого садочка: є загиблі

Зранку 18 січня у Броварах на Київщині пролунав вибух біля дитячого садочка, після чого в будівлі спалахнула пожежа. За попередньою інформацією, там впав гвинтокрил. Є потерпілі та загиблі.

Про це повідомила речниця поліції Київщини Ірина Прянішнікова, - пише ТСН.

 «На місці працює поліція. Рятувальники ліквідовують наслідки пожежі. За нашими даними є потерпілі. Попередньо є інформація, що там можливо відбулось падіння гелікоптера. Наразі з’ясовуємо всі обставини. Є потерпілі та загиблі», - сказала вона.

За словами очевидців, у дитячому садочку перебували діти.

«Бровари. Щойно на об‘єкт соціальної інфраструктури впав літальний апарат. З‘ясовуємо дані про потерпілих та обставини. ДСНС та всі служби вже на місці», - повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба підтвердив падіння гвинтокрила. 

«У місті Бровари поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. На даних момент всіх евакуювали. Є постраждалі. На місці падіння працюють швидкі, поліція та пожежники», - повідомив Олексій Кулеба.

Внаслідок падіння гвинтокрила постраждали щонайменше п'ятеро людей. Попередньо відомо про загибель трьох людей.

Кількість повідомлень про постраждалих збільшується, - про це повідомив в етері телемарафону заступник голови ОП Кирило Тимошенко.

Серед дітей постраждалих немає, - уточнили в прес-служі поліції Броварського району.

На Київщині впав гвинтокрил поблизу дитячого садочка: є загиблі

Можливо зацікавить