На колінах і зі сльозами на очах: поховали 22-річного нацгвардійця, якого збив суддя. Фото

На колінах і зі сльозами на очах: поховали 22-річного нацгвардійця, якого збив суддя. Фото

28 травня у місті Тальне Черкаської області провели в останню путь нацгвардійця Вадима Бондаренка, якого в ніч проти 26 травня збив суддя Макарівського райсуду Олексій Тандир.

Про це повідомляє «Суспільне»

Загиблому нацгвардійцеві було лише 22 роки. У нього залишилася дружина та троє дітей. Для близьких та друзів він назавжди залишиться в пам'яті молодим, чуйним та веселим хлопцем.

«Я знаю, що стати військовим – це була його мрія. Наскільки я знаю, що його батько і брат захищають Україну, він хотів воювати разом із ними. Але найгірше, що могла статися, сталося на місці його нинішньої служби, на блокпосту», - розповів один із побратимів Вадима.

 

Зі сльозами на очах розповідає про Вадима вчителька місцевої школи Алла Мельник.

На колінах і зі сльозами на очах: поховали 22-річного нацгвардійця, якого збив суддя. ФотоНа колінах і зі сльозами на очах: поховали 22-річного нацгвардійця, якого збив суддя. ФотоНа колінах і зі сльозами на очах: поховали 22-річного нацгвардійця, якого збив суддя. Фото

«Це була чудова, мила дитина, білявенький такий хлопчик з кучериками. Ми ніяк не можемо повірити в цю трагедію. Я його досі пам'ятаю на футбольному полі, у смугастій футболочці, з м'ячиком. Він завжди хотів бути лідером, першим, і зараз, коли така ситуація в країні, такий хлопець не міг стояти осторонь»,- сказала жінка.

Попрощатися із загиблим нацгвардійцем прийшли сотні людей. Труну зустрічали навколішки. Багато хто не міг стримати сліз. Церемонія пройшла з усіма почестями, люди принесли багато квітів, всюди майоріли синьо-жовті прапори.

Читайте також:

Можливо зацікавить