На Святвечір в пожежі загинули мати та троє маленьких хлопчиків. Фото

На Святвечір в пожежі загинули мати та троє маленьких хлопчиків. Фото

У селі Білине, що в Одеській області на Святвечір сталася страшна трагедія. У пожежі загинули 31-річна матір та троє маленьких хлопчиків. Батько хлопців отримав тяжкі травми, його  доправили в лікарню.

Про це повідомили в ДСНС Одеської області. 

 Стало відомо, що 6 січня сталася пожежа у житловому будинку на Одещині. Загальна площа займання - 80 квадратних метрів. Вже о 20:32 рятувальникам вдалося локалізувати займання. 

У вогні загинули 31-річна жінка та троє хлопчиків - 2018, 2019 та 2020 років народження. Батька дітей у тяжкому стані доправили у лікарню за його життя зараз борються медики.

В Нацполіції Одеської області повідомили, що під час пожежі загинули двоє дітей власників дому, віком 3-х та 4-х років. Окрім цього, загинув також  2-річний племінник жінки.

На Святвечір в пожежі загинули мати та троє маленьких хлопчиків. Фото

Наразі причини виникнення пожежі встановлюються. 

 Читати також:

  • У селі біля Луцька в пожежі загинув 63-річний чоловік. 
  • У селі Новосілки Володимирської громади приблизно о 16:00 трапилася пожежа в одному з житлових будинків. Ніхто з шести мешканців не постраждав, проте дім згорів повністю. Сім’я, яка жила в ньому з чотирма дітьми, просить про допомогу.
  • 8 грудня, близько півночі трапилась пожежа в двоповерховому житловому будинку на вулиці Садовій у с. Небіжка Луцького району. Рятувальники в апаратах для захисту органів дихання від сильного задимлення першогчергово вжили заходів для рятування людей: подружжя двох та їх 9-річного сина.

Можливо зацікавить