На території Молдови втретє після російського обстрілу впала ракета

На території Молдови втретє після російського обстрілу впала ракета

Після нової російської атаки Росії по території України у Бричанському районі Молдови на кордоні з Україною співробітниками прикордонної поліції було виявлено уламки ракети.

Про це 14 січня повідомило міністерство внутрішніх справ Молдови, пише «Європейська правда».

«Після масованих бомбардувань України Росією патруль прикордонної поліції виявив сьогодні вдень у районі прикордонного сектору Ларга залишки ракети, випущеної внаслідок російських повітряних ударів по Україні», - сказано у повідомленні.

МВС також опублікувало фото уламка ракети.

На території Молдови втретє після російського обстрілу впала ракетаНа території Молдови втретє після російського обстрілу впала ракета

У зв’язку з інцидентом було збільшено кількість поліцейських патрулів у прикордонній зоні з Україною, а також вжито негайних заходів щодо захисту району та оповіщено службу порятунку.

«Це вже третій випадок падіння на територію Молдови уламків ракет через обстріл України. Як і в попередніх випадках, всі необхідні дії здійснюються відповідно до процедури компетентними установами», - додали в МВС.

Попередній інцидент із падінням уламків ракети стався 5 грудня,  до того вранці 31 жовтня на територію Молдови впали фрагменти ракети.

В українському МЗС заявляли, що падіння ракет на території Молдови після ракетного удару Росії по Україні вкотре доводить, що російський ракетний терор несе величезні загрози не лише безпеці України, але і безпеці сусідніх країн.

Читайте також:

Можливо зацікавить