На Волині більшість шкіл продовжують працювати в змішаній формі

На Волині більшість шкіл продовжують працювати в змішаній формі

На Волині після зимових канікул школярі повертаються до навчання. Більшість старшокласників продовжують працювати у змішаній формі.

Про це розповіла заступниця обласного управління освіти Тетяна Соломіна, - пише Суспільне.

Усього в області – 561 школа. Наразі заняття відновили 110 закладів освіти. «Це орієнтовно 11% від загальної кількості. З понеділка, 16-го січня, до занять приступають ще 352 заклади», – додала заступниця.

Зі слів Тетяни Соломіної, на очну форму навчання усі школи області перейти не можуть через обмежені спроможності укриттів.

У Луцьку усі 38 загальноосвітніх шкіл розпочали другий семестр з 9 січня, – розповів керівник міського департаменту освіти Віталій Бондар: «Чому власне з цього часу, бо на відновлення освітнього процесу впливає безпекова ситуація, а безпекова ситуація зараз дає можливість».

У луцькому ліцеї № 27  навчаються понад тисячу учнів. У ліцеї усі діти навчаються очно з кінця жовтня, відколи розпочалися перебої з електропостачанням. Детальніше - у сюжеті:

Читайте також:

  • У прикордонних районах Волині відновили очне навчання
  • Попри те, що більшість шкіл Луцька перейшли на змішану форму навчання, їдальні працюють за звичним графіком. Тільки тепер працівникам Луцького комбінату шкільного харчування доводиться щодня готувати на десять тисяч порцій менше. 

Можливо зацікавить