На Волині керівник школи-інтернату написав заяву на звільнення

На Волині керівник школи-інтернату написав заяву на звільнення

Тимчасово виконуючий обов'язки директора Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Анатолій Москалюк написав заяву на звільнення.

Про це повідомила начальниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності апарату Волинської облради Олена Кузьменко. Йдеться на сторінці Волинської облради.

У зв’язку із поданою заявою виникла необхідність визначитись із новою кандидатурою на цю посаду, і запропонували депутатам підтримати їх пропозицію щодо тимчасового призначення на посаду керівника закладу юристконсульта цієї установи Наталії Максимук.

«Вона добре обізнана й у тендерно-договірній діяльності, закупівлях, охороні праці, техніці безпеки, тобто вона буде хорошим організатором господарської діяльності закладу. А оскільки це заклад освіти, то педагогічна складова роботи буде покладена на заступника керівника з навчально-виховної роботи», - зауважила Олена Кузьменко.

У підсумку профільна комісія рекомендувала голові обласної ради Григорію Недопаду звільнити Анатолія Москалюка та призначити тимчасово виконувачем обов’язків керівника Наталію Максимук.

Можливо зацікавить