На Волині латвійські волонтери разом із лісівниками садили ліс

На Волині латвійські волонтери разом із лісівниками садили ліс

На Волині латвійські волонтери разом із лісівниками садили ліс.

Про це повідомляє пресслужба Державне агентство лісових ресурсів України.

Волонтери з Латвії відгукнулися на запрошення волинських лісівників і долучилися до відновлення лісу на Ківерцівщині. 

Таким чином дали старт тематичним акціям на Волині, що традиційно навесні та восени відбуваються в рамках реалізації програми Президента «Зелена країна».

Волонтери та лісівники висаджували сіянці дуба, ялини та липи. Зокрема висадили 1,5 тис. штук дуба звичайного, 150 штук липи та 500 ялин.

«Ці люди – волонтери, які не втомлюються. Весь час із початку масштабної війни вони реагують на всі запити військових, медичних закладів. Доставляють необхідну гуманітарну допомогу у найгарячіші точки або самостійно, або з допомогою волонтерського центру лісівників Волині. Саме ці волонтери стали першими, хто доставив вантаж з гуманітарною допомогою у щойно визволені міста Ізюм та Балаклію Харківської області», – йдеться у повідомленні.

На Волині латвійські волонтери разом із лісівниками садили лісНа Волині латвійські волонтери разом із лісівниками садили лісНа Волині латвійські волонтери разом із лісівниками садили лісНа Волині латвійські волонтери разом із лісівниками садили лісНа Волині латвійські волонтери разом із лісівниками садили ліс

Можливо зацікавить