На Волині митники конфіскували сумок майже на мільйон гривень

На Волині митники конфіскували сумок майже на мільйон гривень

Волинські митники на посту «Ягодин» упередили протиправний імпорт майже пів тисячі новеньких сумок вартістю майже мільйон гривень. За документами від донора з Америки везли вживане взуття та одяг,кухонний текстиль та побутову техніку. Добра було, аж дві вантажівки. В гуманітарці й заховали новенькі сумки.  Тепер доведеться заплатити штраф у розмірі 100 % вартості товарів, які конфіскують.

Про це йдеться на сторінці Волинської митниці на «фейсбуці».

Як йдеться у повідомленні, загалом, у двох вантажівках, перевозили 476 валіз торгової марки «Dutch Arrows» у вигляді комплектів із двох валіз, запакованих одна в одну. Ще три вишукані жіночі сумки «Fiorelli» перевізники приховали серед вантажу з гуманітарною допомогою. 

Відповідно до поданих декларацій, допомогу у вигляді вживаних одягу та взуття, кухонного текстилю та вживаної побутової техніки везли донора зі США до київського благодійного фонду.  Незаявлений до оформлення товар вартістю 976 256 грн захоівали в обох вантажівках. 

Втім його митники так4и знайшли. Тепер за це порушення доведеться заплатити штраф у розмірі 100 % вартості товарів – безпосередніх предметів порушення митних правил із конфіскацією їх. 

Тож, гуманітарна допомога попрямувала до своїх адресатів, а новенькі сумки – тимчасово вилучені на склад митниці до набуття законної сили рішення суду у справах про порушення митних правил перевізниками вантажів.

Можливо зацікавить