На Волині модернізують пункт пропуску на кордоні з Польщею

На Волині модернізують пункт пропуску на кордоні з Польщею

У 2023 році в Україні модернізують пункти пропуску на кордоні з Польщею, Румунією, Словаччиною, Угорщиною та Молдовою. Серед них - волинський пункт пропуску Ягодин.

Про це повідомив голова Агентства відновлення Мустафа Найєм.

За його словами, у 2023 році робота буде зосереджена на модернізації пунктів пропуску на кордоні: з Польщею – Ягодин, Рава-Руська, Краківець, Шегині; Румунією – Дякове, Порубне, Красноїльськ, Дяківці, Біла Церква; Словаччиною – Ужгород; Угорщиною – Чоп (Тиса), Лужанка, Дийда; Молдовою – Могилів-Подільський, Рені.

Мустафа Найєм зазначив, що агентство вже модернізує прикордонні дороги у межах проєкту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до ПП на українсько-польському кордоні». Йдеться про 4 маршрути на Львівщині: Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська, Т-14-01 КПП «Смільниця» – Старий Самбір, Т-14-20 Яворів – Грушів, Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.

«Під час війни частка автомобільних перевезень в імпорті та експорті України зросла в рази. Наше завдання – максимально спростити перетин кордону для перевізників», - каже голова Агентства відновлення.

Читайте також:

Можливо зацікавить