На Волині на блокпосту зловили чоловіка з вибухівкою та боєприпасами, які він привіз із Харківщини

На Волині на блокпосту зловили чоловіка з вибухівкою та боєприпасами, які він привіз із Харківщини

В одному із сіл Камінь-Каширського району поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen. За кермом транспортного засобу перебував 38-річний мешканець села Видерта. Волинянин перевозив у власній автівці гранату, димові шашки, патрони та деталі автомату.

Інцидент трапився у четвер, 3 листопада. Про це повідомили у поліції Волині.

Під час огляду поліцейські помітили, що в автівці можуть бути заборонені предмети. Авто вилучили та, за ухвалою суду, провели у ньому санкціонований обшук. Вилучено гранату РГН, дві димові шашки, майже пів тисячі патронів та деталі до автомата. Усе це скеровано у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС для проведення експертиз. 

Встановлено, що чоловік їздив у Харківську область, доставляв туди гуманітарну допомогу. Для чого із зони бойових дій він привіз на Волинь небезпечні предмети – з’ясує слідство.  

Керманича транспортного засобу затримали. Вирішується питання про оголошення йому підозри. 

За це чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

На Волині на блокпосту зловили чоловіка з вибухівкою та боєприпасами, які він привіз із ХарківщиниНа Волині на блокпосту зловили чоловіка з вибухівкою та боєприпасами, які він привіз із ХарківщиниНа Волині на блокпосту зловили чоловіка з вибухівкою та боєприпасами, які він привіз із ХарківщиниНа Волині на блокпосту зловили чоловіка з вибухівкою та боєприпасами, які він привіз із Харківщини

Можливо зацікавить