На Волині на День Незалежності виступила Тіна Кароль

На Волині на День Незалежності виступила Тіна Кароль

У місці зародження Української повстанської армії на Волині, а саме в історико-культурному комплексі «Вовчак-Волинська січ», відбулись урочистості з нагоди 31-ої річниці Незалежності України.

Підтримати та привітати з святом військових і волонтерів приїхала Народна артистка України Тіна Кароль. Разом з присутніми співачка виконала державний гімн, - інформують у Волинській облраді.

«Відзначити це свято ми можемо, насамперед, завдяки нашим військовим. Тож дякуємо їм, і шануймо усіх, хто віддав своє життя за Україну», – зазначив Юрій Погуляйко.

Аби віддати шану Героям, присутні поіменно згадали усіх воїнів-земляків, які загинули з 2014 року по нинішній час. Також поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку борцям за незалежність.

Окрім того, учасники заходу долучилися до збору коштів на безпілотники для ЗСУ.Нагадаємо, українську співачку Тіну Кароль помітили у місті Володимир-Волинський, що у Волинській області.

На Волині на День Незалежності виступила Тіна КарольНа Волині на День Незалежності виступила Тіна КарольНа Волині на День Незалежності виступила Тіна Кароль

Можливо зацікавить