На Волині нагородили чотирьох чоловіків, які врятували із затонулої автівки матір та двох дітей

На Волині нагородили чотирьох чоловіків, які врятували із затонулої автівки матір та двох дітей

Чотирьом жителям Ковельської громади вручили нагороди за те, що врятували врятували двох дітей та їхню матір із затонулої автівки в річці Воронка.

Про це повідомив мер Ковеля Ігор Чайка.

Нагадаємо, 10 грудня, близько 11:00 години у селі Воля-Ковельська трапилася смертельна аварія. 38-річний водій не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував погодних умов, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з елементом захисту річкового мосту, злетів у річку та перекинувся. Внаслідок автопригоди водій та пасажир загинули на місці події. 32-річну матір та її дітей 10-ти та 6-ти років, із загальним переохолодженням доставили в лікарню для обстеження. Усі постраждалі мешканці Рівненської області.

Андрій Шматюк, Дмитро Назарук, Ігор Верчук, Тарас Мартинюк стали одними з перших свідків ДТП, які без вагань кинулися рятувати з води людей.

«Сміливо можна сказати, що це – другий день народження двох дітей та їхньої мами. Вчинок цих чоловіків та всіх, хто долучився до порятунку, гідний поваги та має слугувати прикладом для інших», - повідомив Ігор Чайка.

На Волині нагородили чотирьох чоловіків, які врятували із затонулої автівки матір та двох дітейНа Волині нагородили чотирьох чоловіків, які врятували із затонулої автівки матір та двох дітейНа Волині нагородили чотирьох чоловіків, які врятували із затонулої автівки матір та двох дітей

Можливо зацікавить