На Волині колишній правоохоронець обікрав орган влади

На Волині колишній правоохоронець обікрав орган влади

У селі Дольськ Турійської селищної ради працівник котельні зупинив злодія, який близько 7-ої години ранку спробував непомітно вийти з адміністративної будівлі старостинського округу.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, передає Ковель Media.

Зловмисник проник до приміщення, відкривши замок вхідних дверей, викрав жіночу куртку та грошові кошти в сумі 4942 гривень. У кримінальному провадженні говориться, що затримання відбулося о 09:10, тобто через дві години після виявлення.

Відомо, що він є уродженцем міста Сокаль Львівської області, має вищу освіту, але не працює, розлучений, раніше не судимий. Органом досудового розслідування його дії кваліфіковано за ч. 3 ст.15, ч. 4 ст. 185 КК України.

 У судовому засіданні адвокат просив обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, крім того зазначив, що той є колишнім працівником правоохоронних органів і перебування в умовах ізоляції є небезпекою для його життя та здоров’я.

Суд врахував, що підозрюваний ніде не працює, не має постійного джерела прибутку, веде кочівний, аморальний спосіб життя, а тому може вживати всі можливі заходи спрямовані на уникнення кримінальної відповідальності.

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Андрій Чалий постановив відправити підозрюваного під варту строком на шістдесят днів до Луцького слідчого ізоляторя, при цьому встановив для нього розмір застави, що становить 53 680 гривень.

Читайте також:

Можливо зацікавить