На Волині поміняється погода: чого чекати цього тижня

На Волині поміняється погода: чого чекати цього тижня

Новий синоптичний тиждень в Україні розпочинається послабленням спеки.

Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко.

У західних областях завтра, 14-го червня, стовпчики термометрів покажуть 18-24 градусів тепла. У північних областях, на Вінниччині, у Кропивницькому з районами та на Черкащині очікується протягом дня вівторка також комфортна температура повітря, +22+28 градусів.

Проте на півдні, сході, у Дніпрі з районами, на Полтавщині ще затримається спекотна погода, +27+32 градуси.Вітер в Україні буде завтра північно-західним, 5-10 метрів за секунду. Дощі випадатимуть вкрай нерівномірно.

«14-го червня Україну перетинатиме атмосферний фронт і тому спочатку, найближчої ночі, дощі пройдуть в західних областях, торкнуться Вінниччини. У ранкові години вівторка опади посунуться на північ та центр.Впродовж дня періодичні короткочасні дощі та грози передбачаються у південній частині, місцями в центральних областях і завтра ввечері дійдуть до східних областей», – пише синоптикиня.

 «Найближчими днями спека послабне навіть у південній частині та в східних областях України. За дощами будемо стежити разом. Влітку вони ніколи не завадять», – зазначила Діденко.

 

Можливо зацікавить