На Волині попрощалися із загиблим військовим Євгеном Марчуком

На Волині попрощалися із загиблим військовим Євгеном Марчуком

11 січня, у Свято-Покровському тимчасовому храмі, що в селі Озерце, попрощалися із загиблим на Донбасі захисником України Євгеном Марчуком.

Про це повідомляє Волинська єпархія УПЦ.

У повідомленні йдеться, що  попрощатися із військовим прийшло не тільки багато людей, також з’їхалося дуже багато священників, адже він свого часу навчався у Волинській духовній семінарії.

 «Після одруження Євген Марчук переїхав з рідного села Угринів на Горохівщині у селище Ратне, де проживала його дружина. Там народилося у молодої родини двоє синочків, яким нині 10 та 4 роки»,- йдеться у повідомленні.

Стало відомо, що тривалий час чоловік працював у селі Озерце будівельником. Близько двох років тому Євген Марчук придбав стареньку хатинку у селі, куди й перевіз своїх рідних.  

 Поховали захисника на сільському кладовищі.

Нагадаємо, що 34-річний житель села Озерце Луцької міської територіальної громади Євген Марчук  загинув 4 січня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Красногорівка Донецької області.

На Волині попрощалися із загиблим військовим Євгеном МарчукомНа Волині попрощалися із загиблим військовим Євгеном МарчукомНа Волині попрощалися із загиблим військовим Євгеном МарчукомНа Волині попрощалися із загиблим військовим Євгеном МарчукомНа Волині попрощалися із загиблим військовим Євгеном МарчукомНа Волині попрощалися із загиблим військовим Євгеном Марчуком

Можливо зацікавить