На Волині обстежують протипожежний захист лісів

На Волині обстежують протипожежний захист лісів

На Волині проводять комісійні обстеження протипожежного захисту населених пунктів котеджних містечок, дачних і садових товариств та інших об’єктів, розташованих у лісових масивах та що прилягають до них. 

Про це повідомили у фейсбуці Камінь-Киширського районного управління ГУ ДСНС Волинської області. 

На виконання розділу І протоколу Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21 березня 2023 року №1, комплексного плану попередження та ліквідації пожеж у лісах, на торфовищах та сільгоспугіддях.

З метою протипожежного захисту та забезпечення оперативного реагування в разі їх виникнення працівниками Камінь-Каширського районного управління ДСНС України у Волинській області проводяться комісійні обстеження протипожежного захисту населених пунктів, котеджних містечок, дачних і садових товариств та інших об’єктів, розташованих у лісі та біля нього.

Особлива увага звертається на найбільш пожежонебезпечні лісові масиви, торфовища, території та об’єкти природно-заповідного фонду.

На Волині обстежують протипожежний захист лісівНа Волині обстежують протипожежний захист лісів

На територіях Камінь-Каширської міської ради та Сошичненської сільської ради обстежено населені пункти, села Залісся, Воєгоща, Великий Обзир, Малий Обзир, Піщане, Стобихівка, Боровне, Верхи, Житнівка, та села Карпилівка, які прилягають до лісових масивів. 

На Волині обстежують протипожежний захист лісівНа Волині обстежують протипожежний захист лісів

Також обстежені стихійні сміттєзвалища поблизу цих населених пунктів.

Керівникам органів місцевого самоврядування роз’яснюються їх повноваження і відповідальність за організацію пожежної безпеки та вручаються акти щодо приведення даних територій у відповідність до вимог Правил пожежної безпеки в Україні.

На Волині обстежують протипожежний захист лісівНа Волині обстежують протипожежний захист лісівНа Волині обстежують протипожежний захист лісівНа Волині обстежують протипожежний захист лісівНа Волині обстежують протипожежний захист лісів

Читайте також:

• У Луцьку через пожежу в спорткомплексі евакуювали чотирьох дорослих та двоє дітей

• Волинські рятувальники отримали автомобілі від іноземних партнерів

 

Можливо зацікавить