На Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванках

На Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванках

На Волині проходить фотопроект на допомогу для ЗСУ. Благодійні фотосесії влаштовує мешканка Нововолинська, колекціонерка старовинних вишиванок Марія Доліновська.

Одна з фотосесій відбулася у неділю, 28 серпня, - про це Марія Доліновська написала на своїй сторінці у фейсбуці. 

«Шановні друзі, такої масової фотосесії, яка відбулася 28серпня в скансені «Рокині» у нас іще ніколи не було. До фотографа Владимир Ефимов і Катерина Арендарчук , а також їх колег, постійно стояла черга з бажаючих прийняти участь у проєкті. Особлива подяка співорганізатору цього заходу Тетяні Валянській, яка зібрала своїх друзів для збору коштів для наших збройних сил. Енергією, завзятістю і надзвичайно сильною патріотичною позицією цієї жінки треба захоплюватись. Дякую всім благодійникам, які прийняли участь у цій етносесії. Впевнена, крім вкладу в нашу перемогу, ви отримали надзвичайно сильні емоції, доторкнувшись до чогось сакрального, а саме нашого старовинного волинського вбрання», - йдеться у дописі.

Марія Доліновська повідомила, що завдяки фотопроекту зібрали 17 тисяч гривень. Також колекціонерка наголосила, що  проєкт для збору коштів для потреб захисників вирішили продовжити.Запис на етнофотосесї за телефоном 0957010497.

На Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванкахНа Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванках

Нагадаємо, мешканка Нововолинська Марія Доліновська, яка колекціонує старовинні вишиванки, організувала фотопроект на допомогу ЗСУ.