На Волині п’яний водій «фіата» врізався у дерево, постраждав 14-річний хлопець

На Волині п’яний водій «фіата» врізався у дерево, постраждав 14-річний хлопець

На Волині судили водія «Фіата», який перебуваючи у нетверезому стані, врізався у дерево. В ДТП постраждав хлопець 2008 року народження.

Про це стало відомо з вироку Рожищенського районного суду, пишуть Волинські новини.

19 листопада 2022 року між селами Кияж та Береськ Луцького району п’яний водій «Фіат Добло» Дмитро М. виїхав на праве узбіччя, після чого автомобіль почало зносити і він зіткнувся з придорожнім деревом.

В аварії постраждав хлопець 2008 року народження. У нього були відкриті переломи, що відноситься до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Керманич, який працює сторожем в доросинівському ліцеї, визнав свою вину в ДТП, під час якої постраждав неповнолітній. З його слів, після аварії інший пасажир викликав швидку, а він надав допомогу потерпілому та чекав на приїзд медиків.

Чоловік вказав, що не хотів настання таких наслідків для потерпілого, та запевнив, що подібне більше ніколи не повториться.

Обвинувачений також повідомив, що повністю відшкодував матеріальну і моральну шкоду потерпілому та медичному закладу, в якому той проходив лікування.

Неповнолітній потерпілий не мав претензій до винуватця ДТП, попросивши суд не призначати йому покарання. Однак представники Феміди вирішили арештувати Дмитра М. на чотири місяці з позбавленням водійського посвідчення на п’ять років.

Читайте також:

• «Може домовимося»: на Волині два далекобійники пропонували патрульним хабар

• Коли планують відновлювати рух через міст на трасі Луцьк – Львів

Мобілізація не для всіх: кого точно не призиватимуть на службу

Можливо зацікавить