На Волині спіймали п’яних водіїв - тепер їм світить штраф і рік без водійського посвідчення

На Волині спіймали п’яних водіїв - тепер їм світить штраф і рік без водійського посвідчення

За минулу добу патрульні поліцейські виявили 3-х нетверезих водіїв авто.

Про це повідомляє патрульна поліція області.

Так, на одному з блокпостів ковельські поліцейські зупинили водія автомобіля Volkswagen під час дії комендантської години для перевірки документів та виявили у водія ознаки сп’яніння. Результат огляду на стан алкогольного сп’яніння — 1,3 проміле, що перевищує допустиму норму у 6 разів.

На вулиці Набережна у Луцьку зупинили автомобіль марки Mercedes через несправність фари у темну пору доби. Та виявили у водія ознаки сп’яніння. Результат проведеного тесту за допомогою приладу Drager показав 0,82 проміле, що перевищує допустиму норму у 4 рази.

Ще одного керманича з ознаками алкогольного сп’яніння зупинили на одному з блокпостів луцькі патрульні. Результат огляду — 2. 10 проміле, що перевищує допустиму норму у 10 разів.

На усіх порушників охоронці порядку склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адміністративні матеріали згідно вчинених правопорушень, - зазначають у патрульній.

Нагадуємо, що за керування у стані сп’яніння тепер водіям загрожує 17 000 гривень штрафу та заборона сідати за кермо на рік.

Можливо зацікавить