На Волині створюють пересувний паспортний стіл

На Волині створюють пересувний паспортний стіл

Пріоритетним завданням мобільного комплексу буде допомога у відновленні втрачених документів громадянам, які постраждали від російської агресії.

Про це йдеться у повідомленні Волинської обласної ради.

Голова обласної ради Григорій Недопад  передав керівникові міграційної служби Волині Іванові Войцешуку ключі і документи на мікроавтобус. Транспортний засіб донедавна належав одному з комунальних підприємств, а тепер слугуватиме мобільним офісом з паспортизації. 

«Сьогодні дуже не простий час, але ми повинні зробити усе можливе, щоб люди отримували якісні адміністративні послуги. Тим більше, що в області близько 75 тисяч вимушених переселенців, значна частина з яких втратила документи. Тому, коли до мене звернувся керівник міграційної служби з ідеєю організувати мобільний паспортний стіл, обласна рада відразу взялася за вирішення проблеми зі спецтранспортом для цих потреб. Тому, складайте графіки, працюйте. Якщо досвід буде успішним, подумаємо і про ще одне авто», - зазначив Григорій Недопад.

Мікроавтобус уже брендували, на черзі його обладнання під мобільний офіс. Начальник управління Державної міграційної служби у Волинській області Іван Войцешук запевнив, що сформовано і групу фахівців для роботи на виїзді, залишилось отримати спеціальні дозволи на такий формат.

Можливо зацікавить