На Волині судили чоловіка, який виніс із хати 120 тисяч гривень

На Волині судили чоловіка, який виніс із хати 120 тисяч гривень

Уродженець Львівщини, який на Волині обікрав будинок майже на 120 тис грн, засуджений до двох років умовного покарання. Також він відшкодує матеріальну і моральну шкоду.

Відповідний вирок ухвалив Іваничівський районний суд, пише Інформаційне агентство «Волинські новини».

Крадіжка трапилася 15 листопада минулого року. Уродженець міста Дрогобича, що на Львівщині, проник у будинок, де пошкодив замок шафи та вкрав 40 тисяч 400 гривень і 3 тисячі доларів. Сума збитків - 118 тисяч 730 гривень.

У суді крадій визнав вину. Натомість потерпіла вказала, що єдина вимога до обвинуваченого - відшкодування збитків. Вона просила стягнути з нього 106 тисяч 730 гривень матеріальної шкоди з урахуванням повернутого та 10 тисяч гривень матеріальних збитків. А також просила призначити крадію реальну міру покарання.

Однак суд вирішив обмежитися умовним покаранням, замінивши реальний термін на три роки двома роками умовного. Також суд задовольнив цивільні позови потерпілої про стягнення матеріальної та моральної шкоди.

Нагадаємо, на Тернопільщині судять ділків, які за гроші для ЗСУ купили собі машини і айфони, а в Одесі судили чоловіка, який називав російських солдатів «своїми хлопцями».

Можливо зацікавить