Волинянина, який вкрав у поліцейського автомат і втік, уже судили за насильство в сімʼї. Оновлено

Волинянина, який вкрав у поліцейського автомат і втік, уже судили за насильство в сімʼї. Оновлено

На Волині тривають пошуки 37-річного чоловіка, який напередодні під час виклику вкрав у поліцейського автомат і втік. Станом на ранок 15 березня пошуки тривають.

Про це у коментарі виданню ВСН повідомили у секторі комунікації поліції Волині. 

Нагадаємо, у понеділок, 13 березня, близько 22 години в селі Доросині Луцького району місцева мешканка, мати зловмисника,  викликала правоохоронців. Син, 37-річний Олександр Яворський, випивши зайвого, почав простягати руки. На місце події прибули правоохоронці. Проте агресивний чоловік вихопив у копа автомат і втік. 

«На його пошуки орієнтовано усі наряди поліції та блокпости на території області. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 262 ККУ: за викрадення зброї зловмиснику загрожує позбавлення волі від 3 до 7 років. Якщо вам відомо, де перебуває зловмисник, просимо зателефонувати до поліції за номерами +38(050)-662-73-22, +38(050)-601-52-10 або 102», - повідомили у поліції. 

Як повідомляють Волинські новини, чоловіка раніше судили за насильство в сімʼї. Він ображав матір і навіть погрожував їй підпалити будинок.

Зокрема, як ідеться в постанові Рожищенського районного суду, 13 жовтня 2021 року Олександр Яворський ображав матір нецензурною лайкою та погрожував здійснити підпал житлового будинку. Пізніше він визнав свою вину у вчиненні домашнього насильства психологічного характеру.

Суд визнав його винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КУпАП, та наклав на нього штраф у розмірі 170 гривень. Також чоловік мав оплатити судовий збір у сумі 454 гривні. До слова, на той час Олександр Яворський працював на посаді фасувальника пакувальника ТДВ «Рожищенський сирзавод».

Відзначимо, що станом на початок лютого 2022 року він не оплатив ні штраф, ні судовий збір.

Можливо зацікавить