На Волині удвічі збільшили кількість нарядів поліції

На Волині удвічі збільшили кількість нарядів поліції

Працівники поліції наразі несуть службу у посиленому режимі. Кількість нарядів на цей період збільшили удвічі.

Про це повідомив начальник ГУ НП Волині Юрій Крошко.

«Учора, 23 листопада, ми стикнулися з вимкненням електроенергії по всій території області. В цих умовах усі поліцейські підрозділи продовжують нести службу в посиленому варіанті, кожен з них забезпечений енергопостачанням за рахунок генераторів і перебуває на цілодобовому зв’язку. На вулицях міст, селищ, сіл та на автошляхах кількість нарядів у цю добу було збільшено в два рази: усі вони негайно реагували на звернення і повідомлення від громадян», - йдеться у дописі.

За минулу добу кількість повідомлень про злочини і правопорушення не збільшилась, обстановка залишається спокійною та контрольованою, інформує очільник поліції Волині.

«Наголошую, що кожен поліцейський підрозділ може стати в разі необхідності пунктом обігріву та зв’язку для мешканців, як і «пункт незламності»: у будь-який час доби туди можна прийти, зігрітись, підзарядити гаджети, отримати зв’язок.Якщо ситуація з освітленням на території певних населених пунктів не покращуватиметься, там і далі в темну пору доби буде вдвічі збільшена кількість нарядів поліції – задля забезпечення публічної безпеки та порядку й реагування на звернення громадян в повному обсязі», - додає Юрій Крошко.

Можливо зацікавить