На Волині уже відновили електропостачання 91 тисячі споживачів, частина Луцька поки без світла

На Волині уже відновили електропостачання 91 тисячі споживачів, частина Луцька поки без світла

Волинські енергетики всю ніч ліквідовували наслідки ракетних ударів по Ковелю та Луцьку. Вже підключено 91 тисячу споживачів. Частково без електропостачання залишаються місто Луцьк, Ковель, Луківська та Головненська територіальні громади Ковельського району.

Про це мовиться на телеграм-каналі голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка.

«Роботи ремонтних бригад «Волиньобленерго» тривали протягом усієї ночі. Станом на зараз в області відновлено електропостачання 91 тисячі споживачів. Використовуються всі можливі резервні схеми живлення. Частково без електропостачання залишаються Луцьк та Ковель, Луківська та Головненська територіальні громади Ковельського району. У деяких містах спостерігається знижений рівень напруги. Можлива почергова подача живленням деяким споживачам», - йдеться у повідомленні.

Погуляйко наголосив, що відновлення мережі триває та закликав краян набратися терпіння і - розумінням поставитися до ситуації.

Нагадаємо, що вчора 22 жовтня Волинська область зазнала ракетних ударів по об’єктах енергетики в Луцьку та Ковелі. Внаслідок цього без електропостачання лишилися 102 тисячі абонентів по усій області. Також були перебої із постачанням води.

Можливо зацікавить