На Волині в аварії загинув голова Дубечненської громади Анатолій Костючик

На Волині в аварії загинув голова Дубечненської громади Анатолій Костючик

В аварії на автодорозі за селом Дубове в напрямку Ратного загинув голова Дубечненської громади Ковельського району Анатолій Костючик.

Аварія трапилася у п'ятницю, 27 січня. Про це виданню ВСН стало відомо з власних джерел.

У поліції інформацію підвердили.

Відомо, що в аварії зіткнулися вантажівка та авто «Деу». За кермом «Деу» був 62-річний Анатолій Костючик.

«Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько 12 години на автодорозі в напрямку селища Ратне. Відомо, що зіткнулися вантажівка та «деу». За кермом перебував 62-річний волиняним. Він загинув на місці події.

Зараз там працює слідчо-оперативна група ГУНП у Волинській області, з‘ясовуються усі обставини, причини події, триватиме слідство», - повідомляють у коментарі виданню ВСН у секторі комунікації поліції.

Зазначається, що кримінальне провадження розпочнуть за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть.

Довідка

Анатолій Петрович Костючик народився 13 травня 1960 року в селі Дубечне Старовижівського району. Освіта - вища. Закінчив Житомирський сільськогосподарський інститут, Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Працював в місцевому КСП, в районних установах. Вперше його обрали сільським головою Дубечненської сільської ради у 2010 році, далі його переобирали на чергових виборах в 2015 році та позачергових – в 2017-му.

У 2020 році Анатолій Костючик переміг на виборах голови Дубечненської ОТГ від партії «ЗА Майбутнє».

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. 

Можливо зацікавить