На Волині відкрили ще одну поліцейську станцію

На Волині відкрили ще одну поліцейську станцію

На Волині запрацювала тридцять четверта поліцейська станція. Цей проект у дію разом з Нацполіцією впровадила Голобська територіальна громада.

Про це повідомив начальник управління Нацполіції Волині Юрій Крошко

На території Голобської громади розташовані 24 населені пункти, населення – майже 9 тисяч осіб. Кожен мешканець громади віднині може з будь-яких питань звертатись до свого поліцейського офіцера Андрія Шворака, який тут живе і працює. Це вже сорок четвертий поліцейський офіцер в 31 громаді області, який почав виконувати свої службові обов’язки на території Волині. 

На Волині відкрили ще одну поліцейську станціюНа Волині відкрили ще одну поліцейську станціюНа Волині відкрили ще одну поліцейську станцію

«Вдячний громаді та голові за облаштування поліцейської станції в Голобах, яку сьогодні відкрили, та придбання службового автомобіля для свого офіцера. Зі свого боку, поліція забезпечила його зброєю, одностроєм, заробітною платою та всім необхідним. Усе це – задля зміцнення безпекового середовища та покращення якості надання поліцейських послуг навіть у найвіддаленіших селах, аби абсолютно кожен мешканець знав: його поліцейський офіцер поруч і завжди допоможе.

Тож зичу успіхів офіцерові, взаєморозуміння з людьми, а інші громади закликаю долучатись до цього проекту, адже він щодня доводить свою ефективність задля безпеки і спокою людей», – розповів на відкритті станції Юрій Крошко – начальник ГУНП у Волинській області. 

 

На Волині відкрили ще одну поліцейську станціюНа Волині відкрили ще одну поліцейську станціюНа Волині відкрили ще одну поліцейську станціюНа Волині відкрили ще одну поліцейську станцію

«Ми разом зробимо все можливе, щоб мешканцям громади жилося безпечніше. Для цього все було заплановано та зроблено, тож бажаю нашому офіцеру громади плідної роботи та успіхів», - сказав голова Голобської громади Сергій Гарбарук.

На Волині відкрили ще одну поліцейську станціюНа Волині відкрили ще одну поліцейську станцію

Своєї чергою, поліцейський громади Андрій Шворак запевнив, що безпека людей – основний пріоритет його діяльності на території обслуговування, і він робитиме все можливе задля дотримання жителями громади порядку і законності.

На Волині відкрили ще одну поліцейську станцію

Читайте також: 

  • Волинські військові спалили російський танк. 
  • На Волині перші добровольці бригади «Лють» вирушили на бойове злагодження
  • Волинські поліцейські-добровольці вирушили в зону бойових дій

Можливо зацікавить