На Волині відзначили кращих із кращих у спорті

На Волині відзначили кращих із кращих у спорті

Із нагоди Дня фізичної культури і спорту у Волинській облраді нагородили представників спортивної спільноти Волині. Відзначили волинян, які успішно виступили на «Іграх героїв» та чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА.

Про це йдеться на сторінці Волиньради у фейсбуці. 

За успішний виступ на міжнародних спортивних змаганнях «Ігри воїнів» - чемпіонів Ігор Воїнів − 2022 «Warrior Games» відзначили Павла Ковальського та Богдана Оксентюка

За успішний виступ на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА - чемпіонку світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дівчат Поліну Ковирнову, а тренерів-викладачів Дмитра Василенка та Андрія Зінчука - за підготовку чемпіонів світу зі змішаних єдиноборств ММА.

«Сьогодні  спортивна арена - це теж фронт, це також боротьба за перемогу і утвердження України в світі. Волинь однією з перших під час війни знайшла можливість відправляти спортсменів на міжнародні змагання та проводити спортивні турніри. У цей важкий час спорт став для нас відрадою, приводом для гордощів, бо наші спортсмени показують дуже високі результати та піднімають український прапор на найпрестижніших світових спортивних аренах. І їхні перемоги надихають усіх нас», - наголосив під час заходу голова Волиньради Григорій Недопад.

Подяками голови Волинської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, популяризацію здорового способу життя, професіоналізм і з нагоди свята Дня фізичної культури та спорту нагородили першого заступника голови федерації боксу Волинської області Сергія Голікова та заступника голови федерації боксу Волинської області Мирослава Коротю.

Нагадаємо, що 13-річна волинянка Поліна Ковирова виграла золото на молодіжному Чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств і присвятила свою перемогу українським воїнам

Більше про ніжну і сильну дівчинку-підлітка з Піддубців читайте у матеріалі ВСН «Хочу, щоб Україна завжди була першою», - 13-річна волинська чемпіонка світу з ММА Поліна Ковирнова».

Можливо зацікавить