На Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добу

На Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добу

У Вишнівській громаді Ковельського району військовий Роман Ганчарик та його обраниця Катерина Собчук взяли шлюб за одну добу.

Днями у приміщенні Комунального закладу «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради відбулася урочиста подія – державна реєстрація шлюбу наречених. Про це повідомили у Вишнівській громаді.

На церемонію одруження молодята обрали національне вбрання: наречена Катерина була у білосніжній сукні-вишиванці, а наречений - у військовому вбранні, яке також доповнювала вишита сорочка кольору хакі.

«Колектив Вишнівської сільської ради щиро вітає щасливих наречених із знаменною подією. Нехай ваші відносини будуть міцними і щирими, в сім’ї панує розуміння, а спільний шлях буде світлим і щасливим! Бережіть і шануйте один одного», - йдеться у дописі.

На Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добуНа Волині військовий та його кохана взяли шлюб за одну добу

Читайте також:

Можливо зацікавить

Одруження військового
фото

Вона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. Фото

Одруження

«Зʼявилася ще одна українська сімʼя»: одружився фронтмен відомого луцького гурту

скандал

Вкрали спадщину: на Волині сільрада програла суд жінці, в якої відібрали пай

У Луцькому районі одружився військовий
фото

У Луцькому районі військовий одружився зі своєю коханою. Фото

петиція військовий

Мав можливість не йти на війну, але не зміг залишитися осторонь: захиснику з Волині просять посмертно присвоїти державну нагороду

У громаді на Волині хочуть назвати вулицю на честь загиблого Героя Володимира Жолондієвського

У громаді на Волині хочуть назвати вулицю на честь загиблого Героя Володимира Жолондієвського

Розлучення

Церковне розлучення у Луцьку: підстави та порядок дій

Чи передають дані до ТЦК після реєстрації шлюбу: роз'яснення юриста

Чи передають дані до ТЦК після реєстрації шлюбу: роз'яснення юриста

Попрощання із бійцем Віктором Козачуком
фото

Поповнив ряди Небесного Легіону: на Волині попрощалися із бійцем Віктором Козачуком