На Волині водіїв попереджають про небезпеку на дорогах: де можна перечекати негоду

На Волині водіїв попереджають про небезпеку на дорогах: де можна перечекати негоду

Дорожники Волині впродовж сьогоднішнього дня понад 50 одиниць дорожньої техніки задіяли до снігоочисних робіт на автошляхах державного значення та їх оброблення протиожеледними матеріалами. На окремих ділянках вони продовжують ліквідовувати наслідки попередньої негоди й готуються до нової, адже синоптики знову попереджають про погіршення погоди.

Про це йдеться на сторінці дорожників Волині.

За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології 16-17 грудня на території нашого регіону очікуються значні опади - сніг, мокрий сніг та дощ.

Варто бути готовим до усього набору зимових метеорологічних явищ: ожеледь, налипання мокрого снігу, температурні «гойдалки», на дорогах ожеледиця.

«Закликаємо водіїв при плануванні поїздки зважати на погоду і відповідно підготуватись. Якщо є можливість - не сідайте за кермо доки не випогодиться. Якщо негода застане в дорозі, рекомендуємо водіям вантажних транспортних засобів перечекати її на спеціальних майданчиках, розташованих поблизу автошляхів, їх можна відшукати на мапі за цим посиланням», - йдеться в повідомленні.  

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення області телефонуйте на цілодобову гарячу лінію Укравтодору за номером: +38 067 400 60 80.

Можливо зацікавить