На Волині волонтерки печуть паски для військовослужбовців

На Волині волонтерки печуть паски для військовослужбовців

Щовівторка упродовж року волонтерки збираються, аби випікати солодощі для захисників. Другий рік поспіль вони печуть великодні пасочки для військовослужбовців, щоб нагадати їм про те, що їх чекають із перемогою вдома.

До кожного пакуночка дівчата додають листа зі словами вдячності та побажаннями з Волині, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», пишуть у Волинських Новинах. 

«У кожному ящичку було написано: «Від Заходу до Сходу ми єдині». Також було вказано номер телефону, за яким хлопці надсилали нам свої фото, відео з подяками. Таким чином ми впевнювалися, що ці смаколики доходили до адресата. Цього разу ми придумали QR-код. Наші діти нам у цьому допомогли. Перейшовши за цим QR-кодом, можна побачити привітання від солодких фей із міста Луцька», – розповідає волонтерка Тамара Федоренко.

Зворотній звʼязок із хлопцями неабияк надихає жінок продовжувати роботу. Тішить також і те, що долучаються небайдужі, які, наприклад, приносять мед, яйця.

На жаль, торік не всі хлопці скуштували пасочки на Великдень, тому цьогоріч потрібно докласти зусиль, щоби святкову випічку спробував кожен захисник.

«За раз витрачаємо 200 яєць, 10 кілограмів маргарину», – каже волонтерка Ірина. Як додає, завжди потрібні теж борошно та цукор.

Волонтерки зізнаються: пасочки випікають за бабусиним рецептом.

Читайте також:

• Чи скасують на Волині комендантську годину у Великодню ніч

• Великий піст: чи дотримуються жителі Луцька і як це роблять

• Волонтер з Луцька виготовляє павербанки для військових на фронт

 

Можливо зацікавить