На Волині взяли під варту водія, який на смерть збив велосипедистку і втік

На Волині взяли під варту водія, який на смерть збив велосипедистку і втік

Винуватця смертельної ДТП на Волині взяли під варту.

Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

«Так, 35-річному жителю селища Шацьк повідомлено про підозру у порушенні в стані алкогольного сп'яніння правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої», - йдеться у повідомленні. 

Надвечір 19 січня 2023 року нетверезий чоловік за кермом автомобіля «Фольксваген Пасат Б5» на іноземній реєстрації на автодорозі у Шацьку наїхав на велосипедистку. У результаті ДТП 58-річна жінка отримала травми, від яких померла у кареті «швидкої допомоги». 

Водію суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави. Чоловіку загрожує позбавлення воді від 5 до 10 років. 

Читати також: 

  • Учень 9-го класу Головненської спеціалізованої школи «Центр освіти» Любомльського району обвинувачується у вчиненні тяжких злочинів, веде бродяжницький спосіб життя, має складні та конфлікті стосунки із батьками, вчиняв кримінал щодо своїх рідних, недостатньо спроможний керувати своїми емоціями. 
  • У 72-річного тренера з волейболу Богуслава Галицького, якого на Волині судили за сексуальне насильство та зґвалтування неповнолітніх спортсменок, стався інсульт.

  • На Волині чоловіка, який спалив хату співмешканки, хочуть посадити в тюрму 

Можливо зацікавить