На Волині затримали чотирьох водіїв «під мухою»

На Волині затримали чотирьох водіїв «під мухою»

За попередню добу на Волині до відповідальності притягнули чотирьох водіїв у стані сп’яніння.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині. 

Двоє із них скоїли дорожньо-транспортні пригоди.

Близько 18-ої години у п'ятницю, 30 грудня, патрульним надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі Н-22, неподалік від села Війниця Володимирського району.

На місці події з'ясувалося, що водій автомобіля «Нісан Прімастар», виконуючи розворот, не надав перевагу у русі автомобілю «Вольксваген Пасат», унаслідок чого відбулася дорожньо-транспортна пригода, автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

«Під час спілкування з винуватцем автопригоди, поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду чоловік відмовився», - повідомили патрульні. 

Ще двох керманичів виявили під час дії комендантської години. В одного з них результат огляду у медичному закладі показав — 1, 63 проміле. Інший же відмовився від проходження медичного огляду.

На Волині затримали чотирьох водіїв «під мухою»На Волині затримали чотирьох водіїв «під мухою»

На проспекті Перемоги 29-річний керманич порушив правила дорожнього руху. При перевірці документів у нього також були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд за допомогою приладу Драгер, показав результат — 1, 77 проміле.

Охоронці правопорядку склали на чоловіків протоколи за п'яне керування та інші адміністративні матеріали згідно з вчиненими правопорушеннями. 

Можливо зацікавить