На Волині знайшли чоловіка із простреленою головою: підозрюваним продовжили запобіжний захід

На Волині знайшли чоловіка із простреленою головою: підозрюваним продовжили запобіжний захід

У Луцькому міськрайонному суді розглядають справу про резонансне вбивство у Ковелі 2019 року. Тоді в лісопосадці виявили тіло чоловіка із простреленою головою. Правоохоронці вважають, що це замовне вбивство. 

За гарячими слідами вдалося затримати чотирьох підозрюваних. На останньому судовому засіданні їм укотре продовжили запобіжні заходи, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», пишуть Волинські новини

Убивство ковельчанина Володимира Чериби називали першим замовним на Волині за останні майже 20 років. На околицях міста знайшли його тіло, закопане в хащах. За версією слідства, 46-річного волинянина вбили на замовлення через ревнощі. 

Імовірний замовник вбивства – Сергій Савчук, який приревнував загиблого до своєї дружини. Пособником в усуненні конкурента став уродженець Грузії Віталі Гадуа, а виконавцем убивства – його рідний брат Руслан, який має бойовий досвід на Кавказі. Відвіз їх на місце злочину ще один уродженець Грузії Букія Мамука.

Нині двоє підозрюваних – у СІЗО. Двоє залишаються на волі: один – під нічним домашнім арештом, другий – під особистим зобовʼязанням.

На одному з попередніх засідань один з обвинувачених запропонував суду переглянути записи відеореєстратора з автомобіля, який у нього вилучили як речовий доказ. Але прокурори заявили, що не знають, де зараз перебуває транспортний засіб.

2 березня фігурантам справи продовжили запобіжні заходи: на 60 діб перебування під вартою двом підозрюваним, два місяці домашнього арешту з 22:00 до 06:00 для третього та два місяці під особистим зобовʼязанням для четвертого.

Судове засідання в Луцькому міськрайонному суді продовжать 21 березня. 

Читайте також: 

Можливо зацікавить