На ярмарку у волинському дитсадку зібрали 40 тисяч гривень на тепловізор для військових

На ярмарку у волинському дитсадку зібрали 40 тисяч гривень на тепловізор для військових

У складний для нашої країни час у ЗДО № 4 міста Ковель «РОМАШКА» провели тематичний тиждень «З Україною в серці». Мета – зібрати кошти для потреб ЗСУ.

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

На ярмарку у волинському дитсадку зібрали 40 тисяч гривень на тепловізор для військовихНа ярмарку у волинському дитсадку зібрали 40 тисяч гривень на тепловізор для військовихНа ярмарку у волинському дитсадку зібрали 40 тисяч гривень на тепловізор для військових

У рамках заходів запропонували дитячий флешмоб “Весну зустрічаємо – Перемогу наближаємо”, психологічний тренінг для батьків “Діти і війна”, виставку дитячих малюнків “Повертайтесь живими”, а також весь тиждень працював благодійний ярмарок.

До нього долучилися дорослі і діти. Свій внесок у Перемогу зробив кожен. Вдалося зібрати 40 тисяч гривень. За ці кошти придбають тепловізор – такий необхідний для наших захисників, що боронять країну в самому пеклі.

Організатори заходу щиро вдячні усім небайдужим, хто долучився до проведення ярмарку, адже добро, яке ми робимо для українського війська, обов’язково повернеться Перемогою України.

На ярмарку у волинському дитсадку зібрали 40 тисяч гривень на тепловізор для військовихНа ярмарку у волинському дитсадку зібрали 40 тисяч гривень на тепловізор для військових

 

Читайте також:

Можливо зацікавить