На заходах, приурочених відзначенню Дня міста Володимир, зібрали 133 тисячі для ЗСУ

На заходах, приурочених відзначенню Дня міста Володимир, зібрали 133 тисячі для ЗСУ

На вихідних Володимир відзначав День міста. З цієї нагоди там запланували безліч благодійних заходів, під час яких збирали кошти для українських захисників та захисниць.

Про це йдеться на сторінці міського голови Ігоря Пальонки у фейсбук. 

Насичені вихідні, приурочені відзначенню Дня міста. Попри важкий і трагічний для країни час життя у місті продовжується. Я низько схиляю голову перед тими, хто нині подарував нам таку можливість - це наші Захисники та Захисниці, волонтери, медики, всі свідомі громадяни, які своєю щоденною працею наближають перемогу України. Ми не маємо права занепадати духом. Тож сьогодні повинні триматися і єднатися, як ніколи раніше.

Я вдячний усім небайдужим та ініціативним жителям громади, які доклали чималих зусиль, аби усі заплановані благодійні заходи все ж відбулися та працівникам, за якісну їх підготовку та проведення, - пише мер.

На заходах, приурочених відзначенню Дня міста Володимир, зібрали 133 тисячі для ЗСУНа заходах, приурочених відзначенню Дня міста Володимир, зібрали 133 тисячі для ЗСУНа заходах, приурочених відзначенню Дня міста Володимир, зібрали 133 тисячі для ЗСУНа заходах, приурочених відзначенню Дня міста Володимир, зібрали 133 тисячі для ЗСУНа заходах, приурочених відзначенню Дня міста Володимир, зібрали 133 тисячі для ЗСУНа заходах, приурочених відзначенню Дня міста Володимир, зібрали 133 тисячі для ЗСУ

Він зазначає, що цими днями усі містяни та гості Володимира засвідчили любов до рідного краю. Спільними зусиллями вдалося зібрати понад 133 тисячі гривень.

Усі кошти, виручені від проведення благодійних заходів, будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Можливо зацікавить