Нардеп Микола Тищенко повідомив про замах та підрив авто. Відео

Нардеп Микола Тищенко повідомив про замах та підрив авто. Відео

Скандальний нардеп Микола Тищенко заявив про замах та підрив авто. Він заявив, що «лісова мафія» намагалася «прибрати» члена ТСК. Його ім'я та стан нардеп не розкрив. За однією з версій, як сказав нардеп, зловмисники використали дрон.

Про це йдеться у зверненні Тищенка в соцмережі.

«У це велике свято у мене погана новина. Сьогодні вночі на одного з членів нашої тимчасово-слідчої комісії, політичного діяча, та на його родину було скоєно замах на життя, разом з цим спалено його автомобіль», - заявив Тищенко. 

За словами Тищенка, існує версія про застосування дрону. Після вибуху вщент згоріла автівка, яку раніше застосовували для перевірок лісогосподарств.

«Думали, що відкупитись, як звикли, та це зупинить перевірки? Думали, що погрозами зможете зупинити роботу ТСК?  Ні, навіть не чекайте», - додав нардеп. 

Він також нагадав про «погрози членам ТСК від лісової мафії». 

Пізніше на заяву Тищенка відреагував журналіст Віталій Глагола

Із посиланням на джерела в поліції, журналіст повідомив, що версія з дроном, про яку заявив Тищенко, слідчими не розглядається.

«Автівка стояла під камерою відеонагляду і прильотів по авто не зафіксовано», - додав Глагола. 

За словами журналіста, секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян, на якого нібито стався замах, пояснив поліції, що «можливо, причиною загорання стало коротке замикання електропроводки».

Читайте також:

  • Український президент вкотре нагадав, що будь-який виїзд за кордон чиновників та депутатів має бути згідно з відповідним рішенням РНБО. Саме так президент відреагував на «відрядження» нардепа Миколи Тищенка до Таїланду.
  • Народний депутат України від партії «Слуга народу» Микола Тищенко передав теробороні Києва три бронежилети 1 та 2 класу захисту, які, як з'ясувалося, можна пробити звичайним ножем. «Броня», яку привіз нардеп, вироблена ще у 1980-х роках.

Можливо зацікавить