«Наші захисники б'ють орків, як мух»: на Луганщині з'явилася своя «Чорнобаївка»

«Наші захисники б'ють орків, як мух»: на Луганщині з'явилася своя «Чорнобаївка»

Білогорівка стала для російських окупантів другою «Чорнобаївкою», адже Збройні сили України вкотре знищили понтонні переправи окупантів через Сіверський Донець.

Про це повідомляє у своєму Теlegram-каналі голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Білогорівка нині форпост Луганщини, там рашисти намагаються вкотре перейти річку, але тільки риб годують…собою.Наші захисники б‘ють орків як мух. До «дороги життя» росіяни пробитися не можуть, але 7км ділянки щільно прострілюють здалеку», - проінформував посадовець. 

Також Гайдай надав інформацію про ситуацію в області за результатами 11 травня. Рашисти активізувалися, намагаються прорватися до Сєвєродонецька, захопити повністю Рубіжне, відрізати Луганщину від «великої землі», взявши під контроль трасу Лисичанськ-Бахмут. Ключове «намагаються». Обстріли населених пунктів надпотужні.

Гуманітарна ситуація у регіоні - на межі. На складах залишилося небагато гуманітарної допомоги. Завезти через обстріли дороги важко. Мобільний зв'язок не ловить, Луганщина відрізана від інформації ззовні. Евакуація поки що неможлива.

«Орки викачали газ на розподільчій станції у Новопскові. Перекрили крани. За пару днів увесь регіон залишиться без газу», - резюмував керівник ОВА.

Можливо зацікавить