Наступні 24 години будуть критичними: оборонець Соледара розповів про реальну ситуацію у місті

Наступні 24 години будуть критичними: оборонець Соледара розповів про реальну ситуацію у місті

Український військовий, який захищає Соледар, розповів, що ситуація «дуже складна», а «наступні 24 години будуть критичними».

Про це військовий, що захотів залишитися анонімним, повідомив агентство CNN.

«Тут важко, але ми живі більше, ніж будь-хто інший», — сказав у текстовому повідомленні військовий.

Захисник міста також відреагував на інформацію, яку поширюють пропагандистські ЗМІ про те, що нібито вагнерівці «взяли» місто. Він закликав не вірити таким заявам. 

«Не вірте тому, що вони говорять. Ми тримаємося. Хоча практично самостійно. Без командирів. У ці дні для міста все буде визначено. Тому що ми - в пастці, вони хочуть нас оточити», – заявив військовий.

Військовий розповів, що росіяни глушили зв'язок українців, що дуже ускладнювало координацію. Він зазначив, що якщо найближчі наші підрозділи втримають позиції, його підрозділ зможе безпечно відступити. 

Нагадаємо, що за минулу добу по Соледару та околицях цього міста на Донеччині росіяни завдали 86 обстрілів різними системами ураження.

Читати також:

  • Українські військові успішно ліквідували найманців ПВК «Вагнера», під час невдалого штурму промзони Соледара.
  • Перегрупування російських військ у районі Соледара не призведе до захоплення ворогом Бахмута, а після поразки окупанти змушені будуть зупинитися, як свого часу – після штурму Сєвєродонецька та Лисичанська. Таку зробив військовий експерт Сергій Грабський.

Можливо зацікавить