Найменшій жертві не було й року: під завалами у Дніпрі маленький Микита загинув разом із батьком

Найменшій жертві не було й року: під завалами у Дніпрі маленький Микита загинув разом із батьком

У Дніпрі в результаті російського ракетного удару по багатоповерхівці загинув хлопчик Микита, якому не було й року. У момент вибуху сім'я була вдома. Врятувати вдалося лише маму хлопчика, 27-річну Катерину Зеленську.

Вона близько 20 годин перебувала під завалами та не могла покликати на допомогу, бо з дитинства глуха. Жінку забрали до реанімації,  повідомила сестра постраждалої Аліна, пише ТСН.

Тіла її загиблих сина та чоловіка Олексія рятувальникам вдалося дістати через понад дві доби пошуку.

Найменшій жертві не було й року: під завалами у Дніпрі маленький Микита загинув разом із батькомНайменшій жертві не було й року: під завалами у Дніпрі маленький Микита загинув разом із батьком

На місці трагедії, коли розбирали завали, знаходилися бабуся й дідусь загиблого хлопчика. Вони показали відео зі своїм маленьким онуком.

«Росія знайшла "Бандеру" на Україні в Дніпрі, якого завалило під плитами й досі не знайшли... Оця дитина лежить досі під завалами... Немає їм (росіянам - ред.) прощення. Я буду клясти їх до останніх днів свого життя», - сказав дідусь.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у суботу, 14 січня, росіяни влучили в багатоквартирний будинок у Дніпрі. 15 січня з-під завалів врятували 27-річну Катерину Зеленську. Дівчина глуха, тому не могла кликати на допомогу. Жінку поклали у відділення реанімації. Пізніше з'ясувалося, що її родина — коханий чоловік Олексій та маленький син Микита, якому не було ще й року, залишаються під завалами зруйнованого будинку.

Станом на 17 січня пошуково-рятувальні роботи в Дніпрі завершено, вони тривали 69 годин. Російська ракета вбила у житловому будинку 44 людини, серед яких 5 - діти. Травми отримали 79 людей.

Читати також: 

Можливо зацікавить