Не хотів спати: мати дев'ять разів вистрелила у 6-річного сина

Не хотів спати: мати дев'ять разів вистрелила у 6-річного сина

У США суд визнав винною 28-річнужительку Міннесоти Джуліссу Талер у жорстокому вбивстві свого шестирічного сина, тому що він не хотів спати.

Про це повідомляє Daily Mail.

 Молода мати стала агресивною після сварки з хлопчиком. Вона вивела сина з дому та взяла із собою рушницю. Вони сіли в машину, а там вона дев'ять разів вистрілила у свою дитину. 

Поліція зупинила жінку, отримавши повідомлення, що хтось керує авто із розбитим вікном і спущеним колесом. Копи знайшли тіло дитини в багажнику. А на закривавленому кріслі в авто був великий кульовий отвір.

Потім поліція знайшла рюкзак хлопчика з робочими аркушами та домашніми завданнями з дитсадка, у смітнику вздовж маршруту руху машини. Тести ДНК підтвердили, що кров вбитої дитини була на одязі та шкірі його матері. 

Також копи перевірили історію пошуку в Інтернеті жінки. Вона шукала інформацію, як зарядити дробовик, скільки крові може втратити шестирічна дитина.

Відомо, що у січні 2021 року Джулісса була позбавлена права на опіку над своїм сином. Органи опіки дізналися, що вона «переживає психоз і чує голоси, які наказують їй покінчити з собою». Але хлопчика знову їй повернули, лише за два тижні до вбивства. 

Відтак жінці загрожує довічне ув'язнення без умовно-дострокового звільнення. Суд винесе остаточний вирок  16 лютого.

Читати також:

  • У Подільську, що в Одеській області, поліцейські затримали 38-річну жительку міста за підозрою у вбивстві матері. Вона розповіла, що повернувшись додому, знайшла свою стареньку матір без ознак життя.  
  • У селі Львівського району 41-річна жінка вбила свого 48-річного знайомого, а потім разом зі своїм чоловіком сховала тіло вбитого у ванній.  Тільки через кілька місяців тіло вбитого знайшли поліцейські.

 

Можливо зацікавить