Нещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом Клецом

Нещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом Клецом

Жителі Рожищенської громади віддали останню шану 25-річному земляку-Герою Роману Клецу.

У неділю, 26 лютого обідньої пори в центрі Рожища навколішки зустрічали траурний кортеж з тілом бійця 79-ої гірсько-штурмової бригади Романа Васильовича Клеца. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради. 

25-річний Герой загинув при виконанні бойового завдання із захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Мар'їнка на Донеччині 18 лютого.

Віддати останню шану мужньому земляку прийшли рідні, друзі, представники влади, небайдужа громадськість.

Біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України священники Православної Церкви України відслужили громадську панахиду.

Як зазначив Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук, котрий знав загиблого особисто, Роман любив життя, мріяв про власний будинок для своєї родини, заради якої і взяв до рук зброю, пішов боротися з ворогом.

Далі шлях траурної процесії проліг у селище Дубище. Там у храмі Рівноапостольного князя Володимира було звершено чин похорону.

Біля труни Героя гірко плаче родина - мама, брат, молода дружина. Вони й нажитися не встигли, тільки будували плани на майбутнє, коли знову будуть разом. Він обіцяв обов'язково повернутися, бо покидав удома, в селі Ольганівка, де проживав останнім часом, найдорожче - маленьку доню та кохану дружину при надії.

Бог дарував Романові можливість побачити новонародженого синочка, потримати на руках, забрати дружину з пологового. Та недовгим виявилося їхнє сімейне щастя. Роман Клец знову повернувся у стрій, пішов захищати свою родину та рідну землю, і запевняв, що все буде добре. А кохана вірила йому, збирала кошти, аби придбати автомобіль для Романа та його побратимів, і сподівалася на зустріч.

Молода вдова залишилася з двома маленькими дітьми, які будуть знати про тата-Героя лише з фотографій та розповідей неньки.

Під звуки військового оркестру захисника України Романа Клеца, який поповнив Небесне воїнство, провадили до місця його останнього спочинку.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою! 

Нещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом КлецомНещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом КлецомНещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом КлецомНещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом КлецомНещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом КлецомНещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом КлецомНещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом КлецомНещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом КлецомНещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом КлецомНещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом КлецомНещодавно забирав дружину та сина із пологового: на Волині попрощалися із Героєм Романом Клецом

Можливо зацікавить

війна в Україні скандал
відео

«Відкритим текстом сказали, що будемо заважати»: деталі скандалу між вдовою воїна та рестораном під Луцьком

Бої Донеччина

Третя трагічна звістка в громаді за тиждень: на війні загинув Герой з Волині Іван Войчук

поховання військового

Передчасно пішов з життя: на Волині попрощаються із Героєм Анатолієм Дорошем

Війна в Україні
відео

Дві втрати в одній громаді: на Волині «на щиті» зустріли Героїв Олексія Хоміча та Олексія Стахорського

Поховання військового

Від початку повномасштабної війни захищав Україну: на Волині прощатимуться з Героєм Андрієм Ярошиком

війна

За покликом власного сумління доєднався до війська: на війні загинув Герой з Волині Андрій Сливка

Поховання військового
відео

Передчасно обірвалося життя: на Волині попрощалися із Героєм Олександром Мажулою

Нагорода

Загинув під Бахмутом: рідним полеглого Героя вручили посмертну нагороду

війна нагорода
фото

Віддали своє життя за Україну: на Волині рідним загиблих Героїв вручили посмертні нагороди